25.03.2020 г., 8:07 ч.

*** 

  Поезия » Друга
562 1 2

Тръгнала си да се луташ в мрака- 
пак преследваш замръзнали сърца...
А те за теб са истинска заплаха...
Влюбваш се и гаснеш в самота.

 

С тях себе  си убиваш -

Те вървят,а ти летиш.
Теб щастието те издига...
И повярвай ми, на тях ще им тежиш...

 

Не слизай на земята прекалено бързо-

Имаш време, млада си сега... 
Търси сърца, които греят... 
Летят и вярват в чудеса.

© Исс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??