28 июл. 2009 г., 23:07

* * * 

  Поэзия » Любовная
390 0 0

Ако настъпи тъмнина, ще бъда пламък.

Ако очите ти се уморят,  ще бъда сън.

Ако си затворен в празно пространство, въздух ще съм.

© Радостина Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??