28 jul 2009, 23:07

* * * 

  Poesía » De amor
385 0 0

Ако настъпи тъмнина, ще бъда пламък.

Ако очите ти се уморят,  ще бъда сън.

Ако си затворен в празно пространство, въздух ще съм.

© Радостина Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??