9 дек. 2012 г., 13:40

*** 

  Поэзия » Любовная
434 0 0

О, клето сърце,

защо тъй силно биеш?

Поспри, почини си.

Не се ли умори?

 

Не бушувай толкоз.

Не ще да издържиш.

Не знаеш на любов

с любов ли ще отвърнат.

 

То не иска и да знае

и удря все по-силно,

а мислите текат

със сила още по-голяма.

© Вили Драганова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??