17 июл. 2011 г., 13:11

*** 

  Поэзия » Другая
566 0 0

Стоя на прага между мен и Мен,

между тъга и радост - нощ и ден.

Не плача вече - смея се на глас...

Нима е време аз да се превърна в Аз?

Кога порастват малките деца

и спират да прегръщат мама?

Сега разбирам - случи се така -

онази, дето бях, сега я няма...

© Надежда Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??