21 февр. 2010 г., 14:50

*** 

  Поэзия » Другая
552 0 1

На този свят със мъки сме дошли

и все така със мъки ще се влачим.

Дали сме лоши или сме добри -

понякога се случва да поплачем.

 

Налегнати от грижи и неволи,

не трябва да забравяме кои сме.

И, вместо да лежим и да се молим,

сами да се опитаме да си

помогнем...

© Мария Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??