25 дек. 2009 г., 10:57

*** 

  Поэзия
448 0 0

Получих си целувката насън.

Пореден път откраднах нещичко от теб.

Насън си разрешавам само да приема,

но не от страх, а от вина. Но ти това го знаеш...

Благодаря, че пазиш тайната  неизречена дори

помежду скалъпените поводи, ти знаеш,

не бих могла. Тази обич ще изживея

сама, тайно скрита, и ще чакам да отмине.

Но не от страх, а с надежда – да я изпитам след това

по-силна, по-красива, ала не към теб.

© Иии Тттт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??