24 мар. 2010 г., 16:56

* * * 

  Поэзия
426 0 0

Не изливай ти тъгата своя,

че изпълва се с мрак душата моя.

Истината, що носиш, остана в тебе скрита,

напразно моето сърце с поглед пита.

Не искаш да ми кажеш какво ти тежи,

думата подкрепа за теб не важи.

Стоиме двама - гледам те отсреща,

но, уви, мълчиш към мен насреща.

Погледа твой аз търся с очи,

но твоето сърце все така безмълвно мълчи.

Леда, сковал душата твоя, разтопи,

съвземи се и моята ръка хвани.

И двамата заедно, ръка за ръка,

ще преодолеем всяка трудност на света.

 

© Светлана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??