24 сент. 2007 г., 11:02

* * * 

  Поэзия
754 0 1

Слънцето и Луната,
любовта им непозната,
срещат се само за един миг,
въпреки това много велик!
Хорат
a смятат любовта им за невъзможна.
Събер
aт ли се става трагедия тревожна -
светът загива
и само тяхната любов остава жива!

© Нази Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??