15 окт. 2008 г., 15:08

* * * 

  Поэзия
881 0 3

Секунда, стопена в олово.

Стените на моята стая

са сиви.

Безвремие...

Успокоен заспал си

във скута ми.

Тягостно, натрапчиво чувство.

На сиви петна

откроява се сивото.

Ти, още затворил клепачи,

лежиш.

Събуди се! Нека двама

рисуваме с цветни моливи!

Секундата, стопена в олово,

отлита.

Още си в скута ми,

но не обичам олово!

© Йоана Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??