очите ми те галят с надеждата за нещо повече,
думите ми пак достигат някъде, където
се страхуваш да се впуснеш...
аз отивам твърде далече,
ти се стремиш винаги надалече,
а пък истината винаги е някъде
край нас, само че, бягайки
от всичко, пак избягахме
и от нея
© Мария Все права защищены