24 мар. 2009 г., 23:08

??? 

  Поэзия
1511 0 17

Готов ли си да се качим

по стълбите от спомени?

Домашният ни да звъни

и след сигнал бездомни?

 

Готов ли си да полетим

от покрива на умовете си?

Мълчанието ни е римата

на споделено междуредие.

 

Готов ли си за скачане

от острието на реалното?

Ще бъдем ли търсачи на

вселенски аномалии?

 

Готов ли си за боледуване

от остър опит за подем?

Животът ни не съществува

без риска да умрем.

 

© Силви Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??