12 апр. 2014 г., 19:17

* * * 

  Поэзия » Белые стихи
676 0 0

  * * *

 

На рамото ми седнала

рисува залез есента...

Не вярвам скоро да се спусне тъмното.

Настройва арфа вятърът в косите ми...

Не спирам да избирам стръмното.

Когато си отиват птиците

не искам да съм там -

тъжно е ...

Макар и топла,

не топли вече пепелта -

късно е...

© Йорданка Цонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??