28 июн. 2015 г., 21:29

* * * 

  Поэзия » Белые стихи
845 0 2

                                Кой си ти?

                               

                               Ти си това,
                                което си,
                                ти си този,
                                който трябва да бъдеш.

 

                                И никой, и 
                                нищо не ще
                                да промени 
                               това, докато

 

                              не се загубиш,
                              тогава ти ще 
                              трябва да си
                              спомниш какъв си реално.

© Стела Матоушек Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??