28.06.2015 г., 21:29 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
836 0 2

                                Кой си ти?

                               

                               Ти си това,
                                което си,
                                ти си този,
                                който трябва да бъдеш.

 

                                И никой, и 
                                нищо не ще
                                да промени 
                               това, докато

 

                              не се загубиш,
                              тогава ти ще 
                              трябва да си
                              спомниш какъв си реално.

© Стела Матоушек Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??