28 июн. 2016 г., 11:33

**** 

  Поэзия » Другая
593 2 8

позволявам ти
да проникнеш в мен
да ме похитиш
като поредното
торнадо в живота
м
и
да подредиш
обиците
злато и сребро
б
р

о
н
з
да целуваш
онези места
които крия
които не позволявам
наяве да излязат

 

позволи на мен
да не си
принадлежим
от дъжд на вятър
да си разрошваме косите

да не гасиш


с в е щ и т е

страх ме е
че дори
в тъмното
няма да те има

© Любослава Пиринкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??