19 нояб. 2019 г., 07:55

Вечер градът е триптих 

  Поэзия » Другая
499 0 5

Вечер градът е влюбчив,

вечер градът е поет.

Светнал фенери - красив,

тръпне от чувства обзет.

 

Вечер градът е злоблив,

вечер градът е проклет.

Подъл, коварен и див,

дебне от първия ред.

 

Вечер градът е ленив,

спят тротоари навред.

Вечер градът е сънлив,

точно до седем без пет.

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??