10 нояб. 2010 г., 12:23

*** 

  Поэзия » Другая
662 0 0

 

 

    Поседни тук до мен, помълчи,  

    че душата боли ме

     и на гърлото буца тежи.

     Не  питай защо езера от сълзи се преливат.

    Замълчи и не питай...

 

    Ще се срина в праха, ако сега ме докоснеш.

    Като восъчна свещ се топя, остани.

    Ако искаш -

                              от моята болка опитай. 

© Мария Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??