4 июн. 2010 г., 21:54

* * * 

  Поэзия » Философская
587 0 0

*  *  *

Виждам във лицата

празните надежди.

Чувам как душата

търси нежност.

Срещам хора празни

като думи леки.

Търся нещо свое

по чуждите пътеки...

 

© Калоян Бинев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??