обичам
всички
с голи мисли
с голи чувства
те са като мен -
никога не забравям
че съм
гола
обичам
очи
които пазят спомен
в музика
от скъсано очакване
обичам
светлика
и всеки залез
когато
към утрото тръгвам
обичам
теб -
в шепота ми сгушен
грешен и
праведен
различен
© Дима Все права защищены