28 янв. 2020 г., 07:54

... 

  Поэзия » Философская
477 1 2

Отглеждам си тъга като любимец -

след мен върви като кутре.

Невидима, дори безименна,

преселница от други светове.

 

Пътеката ни обща осветява,

избързва или спира своя ход.

Мечтите се дублират в спомени

на бъден и на отживял живот.

 

 

© Христина Комаревска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??