28.01.2020 г., 7:54 ч.

... 

  Поезия » Философска
473 1 2

Отглеждам си тъга като любимец -

след мен върви като кутре.

Невидима, дори безименна,

преселница от други светове.

 

Пътеката ни обща осветява,

избързва или спира своя ход.

Мечтите се дублират в спомени

на бъден и на отживял живот.

 

 

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??