Защо?!
Защо ми е едно момче,
щом мога да съм с десет?!
Защо да си скапвам живота,
като той е песен?!
Красиви и различни
са момчетата ми всяка вечер.
Защо ми е един -
да ме държи под чехъл?!
Млада съм, красива съм
и всеки ми го казва.
Пишат ми, обичат ме,
а после го доказват.
Момчета - колкото поискам,
в краката са ми всички.
но младостта ми щом се свърши,
ще избягат като птички.
© pisanonqkudeneshto Все права защищены