15.07.2010 г., 20:46 ч.

:-) 

  Поезия » Друга
617 0 0

Защо?!

 

Защо ми е едно момче,

щом мога да съм с десет?!

Защо да си скапвам живота,

като той е песен?!

 

Красиви и различни

са момчетата ми всяка вечер.

Защо ми е един -

да ме държи под чехъл?!

 

Млада съм, красива съм

и всеки ми го казва.

Пишат ми, обичат ме,

а после го доказват.

 

Момчета - колкото поискам,

в краката са ми всички.

но младостта ми щом се свърши,

ще избягат като птички.

© pisanonqkudeneshto Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??