външно съм такъв какъвто ме знаете
демонично тих и призрачен
тъжно ми е за себе си
люлките скърцат самотно
мъжът в шлифер си тръгна
разгърна чадър и изплаши дъжда
аз съм ръжда
по каляската на първата дошла
нека има бал
и нека съм покривка
на масата ви
господин Страдание
госпожо Тъмнина
© Атанас Панчев Все права защищены