4 мая 2022 г., 21:44

*** 

  Поэзия
118 0 0

 

Да се разпаднеш е шанс за възстановяване
Да се върнеш по-силен, когато най-накрая се излекуваш
Да се чувствам затворен и да не се страхувам от неща,

които не мога да променя, не мога да поправя

 

Започва да ми се струва, че не може да ми се помогне
Спомени за миналото, все още предизвикват пеперуди в мен,

които не мога да прикрия или изтрия, твърде много спомени
Това ме разболява, с което не мога да се справя

 

Травмата ще свърши ли някога?
Винаги поглеждам назад със съжаление
В крайна сметка винаги се обвинявам

Една по една думите ти ме разкъсаха
Чувам ги да кънтят в главата ми
Как мога да забравя тези думи?
Това разби целия ми свят

 

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??