11 авг. 2010 г., 23:10

* * * 

  Поэзия » Любовная
773 0 1

Пред мен


Пред мене твойто бяло, голо тяло, 

секунда свян и време спряло.

Дланите ти мъжки - топли и корави, 

пръстите ти ловки, търсещи и благи.

Наляти устни, трепетна тревога. 

Потиснат стон със името на бога.

Глътка въздух, в дробовете - грях.

В очите твои - гола Аз. 

© Велизара Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??