Пред мен
Пред мене твойто бяло, голо тяло,
секунда свян и време спряло.
Дланите ти мъжки - топли и корави,
пръстите ти ловки, търсещи и благи.
Наляти устни, трепетна тревога.
Потиснат стон със името на бога.
Глътка въздух, в дробовете - грях.
В очите твои - гола Аз.
© Велизара Петрова All rights reserved.