17 мая 2012 г., 15:26

* * * 

  Поэзия » Любовная
569 0 0

Колко жалко
се получи.
Разбих се в каменни стени.
И за малко
не улучи
сърцето ми да те плени.


Колко жалко.
От любовта
нали не трябва да боли?
Плаках малко
за любовта.
Във мене още тя гори.


Колко жалко.
Страдах малко.
Плувах насред мръсните води.
Остана малко,
ще е жалко
да не знаеш, че ме бутна ти.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??