2 дек. 2008 г., 13:06

А ако...? 

  Поэзия » Другая
724 0 2

Да се надявам ли,

че болката край има

и в един момент ще изчезне?

Вратата отворена да оставям ли,

в очакване на красива

нова песен?

А ако не дойде?

Ако влезе, ще остане ли,

Любовта и Надеждата видяла

и с Вяра придружена?

И нежно ще погали ли

пламъка на свещ, горяла

чакайки, а сега е изтощена?

А ако угасне?

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??