Престанах да се къпя в захар.
Морето е солено, а не от карамел.
Любовта ми стана виртуална,
езикът ми по-груб, а може би по-смел...?!...
Изпитвам нужда да прегърна някого!!!
Компютърът се блещи срещу мен...
Тъй както аз им се изблещих някога... на мойте
... захарни лъчи и море от карамел...© Сю Все права защищены