Aug 10, 2008, 10:07 PM

а беше време... 

  Poetry » Other
405 0 3
 

Престанах да се къпя в захар.

Морето е солено, а не  от карамел.

Любовта ми стана виртуална,

езикът ми по-груб, а може би по-смел...?!...

Изпитвам нужда да прегърна някого!!!

Компютърът се блещи срещу мен...

Тъй както аз им се изблещих някога... на мойте

... захарни лъчи и море от карамел...

© Сю All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??