Сега, когато звездите искрят в нощта...
и в тъмата търсиш смисъл!
Когато сам си... не тъжи!
Любовта е твоят идол.
Короната, макар измислена...
копнее за царската глава.
А кучето приятел пръв е –
на човека във беда.
А хората сами си пречат...
създават си и смъртни врагове. Защо?
Завиждат на твойте Протести!
Че се бориш за Света... Защо бе, брат!?
© Ангел Все права защищены