А казват, че времето лекува,
но това е долна лъжа,
зная, че не си струва
да опитвам да забравя любовта.
Тя живее в мен,
в плътта ми, в кръвта ми,
и всеки ден
презирам гордостта си.
А казват, че времето лекува,
кой ли го е казал това,
всичко в мен тъгува
и чувствам празнота.
© Богдана Маринова Все права защищены