13.04.2008 г., 3:29 ч.

А казват, че времето лекува 

  Поезия
893 0 3

А казват, че времето лекува,

но това е долна лъжа,

зная, че не си струва

да опитвам да забравя любовта.

Тя живее в мен,

в плътта ми, в кръвта ми,

и всеки ден

презирам гордостта си.

А казват, че времето лекува,

кой ли го е казал това,

всичко в мен тъгува

и чувствам празнота.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много хубаво браво!Наистина времето не лекува.Поздравления!
  • Отдавна вече е доказано,че времето НЕ лекува.
    Стиха ти е много хубав.Браво
  • Хубаво-поздрави!!!
Предложения
: ??:??