3 июн. 2008 г., 15:30

А можеше да пиша само за звездите и луната 

  Поэзия » Другая
762 0 5
Звезди, като накъсани хартийки,
над чашата с любов.
Луната до сапунен блясък
измива тайнството.
Във мрака скрит е плътно пътят -
къде ще тръгваш посред нощ?
Цигарен дим и алкохол
привързват със вериги стола ти.
Вратата клати се от вятъра.
Висулки лед, надвиснали
с кинжална острота над темето,
а се забиват в торакса.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??