Jun 3, 2008, 3:30 PM

А можеше да пиша само за звездите и луната 

  Poetry » Other
765 0 5
Звезди, като накъсани хартийки,
над чашата с любов.
Луната до сапунен блясък
измива тайнството.
Във мрака скрит е плътно пътят -
къде ще тръгваш посред нощ?
Цигарен дим и алкохол
привързват със вериги стола ти.
Вратата клати се от вятъра.
Висулки лед, надвиснали
с кинжална острота над темето,
а се забиват в торакса.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??