31 янв. 2007 г., 01:36

А ти ми липсваш... 

  Поэзия
768 0 8

По улицата вятър луд премина,
дърветата в прегръдка стисна,
и, чуй го, свири шантаво в комина...
А ти ми липсваш.


Оставям недовършени съмнения.
Забравям си нещата и усмивките.
Събирам се. В ръце се вземам.
А ти ми липсваш.


Очакването ме облича в тъмно
и самота по дните ми изписва.
Заспивам някъде по съмнало...
А ти ми липсваш.

© Ружена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??