21 мар. 2015 г., 09:57

А ти ще можеш ли? 

  Поэзия » Любовная
456 0 1

А ти ще можеш ли?

 

Аз съм готов на всичко за твоята усмивка, все още ли се съмняваш в това?
Дори живота бих си дал само и само да бъдеш всеки ден до мен....
Да носиш моя пръстен цял живот и да бъдеш майката на моите деца,
но не знам дали ще искаш такова момче като мен да бъде до теб....

Дори с затворени очи бих заложил всичко днес за теб, защото те обичам....
Но не знам дали ще можеш да оцениш всичко което съм готов да направя,
защото мисля, че не се заблуждавам и жени като теб се срещат само веднъж в живота,
но не знам как ще реагираш на моите думи и за това не смея, скъпа нищо да ти кажа....

Ще можеш ли да ме обичаш? Ще бъдеш ли до мен завинаги, в щастие и в тъга?
Ще приемеш ли, че съм различен? Ще се съгласиш ли, цял живот да бъдеш моята жена?
Ще ми даваш ли кураж, когато падна? А когато плача, ще бъдеш ли до мен да ме прегърнеш?
Аз съм готов за теб на всичко, скъпа... А ти ще можеш ли с същото да ми отвърнеш?

 

© Калоян Калинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Никога любовта не е еднакво силна!При едни е обсебваща при други просто я има !Не искай това защото то не е истинско!Вярвай в любовта!Но не еднаквата тя убива!До нови приятелю!!!
Предложения
: ??:??