8 июл. 2008 г., 07:39

А влюбените лесно си прощават 

  Поэзия » Любовная
930 0 18

Безгрешните се любят в Ада ни,
надмощието свое да запазят.
А грешните се лутат из краката им,
които до безмилостност ги газят.

 

Глупаците се учат от живота,
пред който няма бедни и богати.
А умните, надянали хомота
на устрема си, стават непризнати.

 

А влюбените лесно си прощават,
(любов си имат във излишък).
Красивото си гонят до безкрая,
където чака ги една усмивка.

© Пламена Добрева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??