23 февр. 2004 г., 21:30

А всяка сутрин огледалото... 

  Поэзия
1410 0 5

...А всяка сутрин огледалото
чертае със сребро изтекла нощ.
Бръчките, извезани по тялото,
предвесници на старческа немощ.
Искриците, блестящи във очите,
времето - все нявга - ще стопи.
Търсят те, зад облаците скрити,
топлина от слънчеви лъчи.

А всяка сутрин огледалото...

© Найден Найденов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??