Feb 23, 2004, 9:30 PM

А всяка сутрин огледалото... 

  Poetry
1399 0 5

...А всяка сутрин огледалото
чертае със сребро изтекла нощ.
Бръчките, извезани по тялото,
предвесници на старческа немощ.
Искриците, блестящи във очите,
времето - все нявга - ще стопи.
Търсят те, зад облаците скрити,
топлина от слънчеви лъчи.

А всяка сутрин огледалото...

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??