15 авг. 2007 г., 11:28

* * * 

  Поэзия
437 0 2

Когато исках те аз,
теб нямаше те, нали?
А чаках те в захлас,
гаснейки по твоите очи!


Когато обичах те, помни,
ти не ме искаше дори!
Когато умирах за теб,
ти знаеше, че ме боли!


След това ми се изсмя
и от себе си ме изтри!
Усмивката ти засия
и от любовта си ме лиши!


А сега ме няма. Запомни,
когато за мен ти жадуваш,
защото моите стари мечти
ти без милост ги изтри!


Сега ме искаш, а ме няма,
тегне на сърцето рана.
Както бях и аз преди,
сега и теб ще те боли.


Защото сърцето ми умря,
а твоите очи горят.
Любовта ми бавно изтля,
а твоите сълзи текат!


Сега обичаш ме ти,
но късно - вече ме изтри...

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??