10 дек. 2019 г., 09:11

Топъл дъжд 

  Поэзия » Другая
230 0 2

От усмивките светли в албума,

където греят любими лица,

си направих топла дъга,

да ме сгрява в студ и тъма.

И приседнах без глас и без думи

и оклюмах морна глава.

Капка капна в дланта ми разтворена...

Топъл дъжд под моята дъга...

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??