10 dic 2019, 9:11

Топъл дъжд 

  Poesía » Otra
232 0 2

От усмивките светли в албума,

където греят любими лица,

си направих топла дъга,

да ме сгрява в студ и тъма.

И приседнах без глас и без думи

и оклюмах морна глава.

Капка капна в дланта ми разтворена...

Топъл дъжд под моята дъга...

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??