«» «» «»
Този дом празен е, всеки замина,
гледат сляпо прозорците в нищото.
Димът отдавна напусна комина,
осиротяла скърца си къщата.
Сама на себе си вече говори,
щом тишината плътна тъй плаши я.
И няма вратата кой да отвори…
За дома самотата най-страшна е!
© Мария Все права защищены