Oct 8, 2011, 10:57 PM

«» «» «» 

  Poetry » Other
644 0 15

                  

 

                         «»  «»  «»

 

Този дом празен е, всеки замина,

гледат сляпо прозорците в нищото.

Димът отдавна напусна комина,

осиротяла скърца си къщата.

          Сама на себе си вече говори,

          щом тишината плътна тъй плаши я.

          И няма вратата кой да отвори…

          За дома самотата най-страшна е!

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??