3 нояб. 2010 г., 13:34

*** 

  Поэзия » Любовная
541 0 0

Сърцето ми се събуди от дълбок сън

и не усещам вече студа навън,

защото знам, че те има.

Заедно ще минем през тази тежка зима.

 

Сърцето ми отново пълно е с вълнение,

като пеперуда пърха и трепти.

При теб иска то да отлети

и в силните ти ръце да се гушне.

 

Топлината ти ще поеме

и в едно ще се слеем.

В мечти ще се потопим

и сладко ще заспим.

 

Сърцето ми отново е щастливо!

В прегръдките ти то заспива.

Сигурност и опора там намира.

От любовта страстно се опива,

Мило!

© Деси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??