7 апр. 2020 г., 07:45

* * * 

  Поэзия » Другая
400 1 2

Какавидите на пролетта

пропукани отвори

от шумолящи

измачкани крила

на зелени пеперуди

плъзнали по ствола на дървото.

До зазоряване

дъждът ще ги изглади.

 

© Boyana Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??