7.04.2020 г., 7:45 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
391 1 2

Какавидите на пролетта

пропукани отвори

от шумолящи

измачкани крила

на зелени пеперуди

плъзнали по ствола на дървото.

До зазоряване

дъждът ще ги изглади.

 

© Boyana Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??